17.4.14

Vårtrend: Helvitt

I modetidningar och på sociala medier strömmar det in information om vårens stora trender. En trend som återkommit de senaste vårsäsongerna är lagertrenden med vitt-på-vitt. Istället för den klassiska, varma lager-trenden har uppdaterats till en tunn och luftig vår-tappning. Här står färgen i fokus och den främsta nyansen är oförnekligen vit. Trenden anses vara svårburen av många - men det finns några stilknep att utgå från för att kunna anamma den helvita looken på rätt sätt.

- Olika nyanser - Håll dig innanför den vita skalan, men bär din look genom olika nyanser av färgen. Tänk krispigt vitt, elfenbensvit, gräddvit, cremevit, snö, fjäder, ägg... det finns en mängd olika vita nyanser att utgå från. Är du osäker, gå in och sök på nätet! 

- Materialmix - Vill du hålla dig till en och samma vita nyans, är det mer aktuellt att välja plagg i olika material. Material såsom mocka, läder/skinn, spets, jersey eller chiffong skapar fina kontraster när de kombineras tillsammans. Det blir en modern mix med olika texturer och gör din look intressant för ögat!

Den vita lager-trenden är en av de främsta modetrenderna som syntes på vårens modevisningar. Välj ett tillvägagångssätt ovan som du utgår från när du anammar trenden, så kan du försäkra dig om att du har en modern, fräsch look som passar utmärkt till vårsäsongens svala temperaturer!

På vårens visningar

Jason Wu
3.1 Philip Lim
Ralph Lauren
Ralph Lauren
BCBG Max Azria
BCBG Max Azria
Derek Lam
Derek Lam
pic via Google, Candice Lake


Until next time, 

Isabell


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar