2.5.14

Avslut

I 9 månader har jag ägnat min tid åt denna mode-blogg, utfört inlägg och delat med mig och förhoppningsvis breddat kunskapen kring modebranschen och allt inspirerande därtill.

Skrivandet har täckt allt ifrån modeveckorna, trender och lanseringar till stilikoner och växande mode-profiler - inlägg som har växlats med mina egna stiltips och modekunskaper. Tiden med The Vogue Muse har varit mycket givande där jag ständigt utvecklat min kreativitet, brinnande passion och allmänna kunskap kring branschen.
Jag hoppas ni funnit denna blogg minst lika givande som jag och att ni alltid lämnat sajten berikade med nya kunskaper inom just mode.

Nu är det tid att avsluta detta kapitel och lämna ett år som uppfyllt mig med stolthet. Jag tar med mig de lärdomar som arbetet bakom denna blogg inneburit och finner förhoppningsvis förmågan att använda dessa, liksom mina allra starkaste personegenskaper till framtida yrkeserfarenheter.

Jag hoppas att ni kikar in ibland, då jag låter framtiden kring denna blogg vara öppen tillsvidare. För vem vet, kanske kan ett fortsatt bloggande för min brinnande passion vara ett aktuellt ämne inom en snar framtid...Until next time,

  Isabell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar