9.3.14

Våren 2014 - Nyheter inom makeupbranschen

Nu när våren är här, börjar det klia i fingrarna och mitt shoppingbegär väcks till liv igen efter månader av ekonomisk återhållsamhet. Jag ser fram emot butikernas nya vårkläder, de vackra makeupkollektionerna och snygga inredningsdetaljer... Nedan finner ni det jag är mest nyfiken på och trånar efter i skönhetssammanhang!

Hourglass Ambient Lighting Blush
För er som inte är välkända med Hourglass produkter, är de mest kända för sina produkter Ambient Lighting. Från början är denna serie med puder som tillför ett subtilt glow till huden och bidrar med en airbrushed finish, vilket många ser som en anledning att kalla dessa för highlighters - eller ett puder med ljusreflekterande egenskaper.
De nya Ambient Lighting Blush är en produkt som kombinerar original-pudret med färg för att skapa ett rouge som ger det där fräscha, snygga glowet med en hint av färg. Den permanenta serien med rouger kommer i 6 st färger som för tankarna till den härliga våren och varma, blommande, rosiga nyanser som hör därtill. Jag är speciellt nyfiken på 'Diffused Heat' och 'Radiant Magenta' - två vibrerande, starkt rosa nyanser som känns perfekta för att skapa en fräsch vårlook!
Chanel Jardin de Camélia collection 
Utöver märkets officiella vårkollektion har Chanel släppt den nya kollektionen Jardin de Camélia - limited-edition och exklusivt endast på hemsidan Chanel.com.
Kollektionen går i rosa och ljust pärlemorskimrande färger och täcker allt för läppar, ögon och kinder. Mina absoluta favoriter är läpprodukterna - speciellt de underbara läppstiften Rouge Allure i Fleurie #139 och Charmeuse #142 - den förstnämnda en nude-beige med lätt skimmer och den sistnämnda en starkt skimrande fuschiarosa. Läppstiften har en behaglig finish och lämnar lagom med färg på läppen - perfekt vardagsläppstift med en fräsch, lagom dos färg!


Charlotte Tilbury Makeup
Sist men inte minst är jag mycket nyfiken på Charlotte Tilburys relativt nya, egna makeupmärke. Den brittiska makeupartisten ligger bakom flertal makeuplooker under modeveckornas vår- och sommarvisningar. Hon har jobbat tätt med modedesignern Tom Ford och var länge huvudansvarig bakom märkets makeuplinje. Efter många år har hon äntligen startat makeupmärket under sitt eget namn och tagit fram produkter med egenskaper som hon själv älskar att använda.
Märket är uppdelat i tio olika looker - allt från glamourös bombshell och bronzig gudinna till söta och sofistikerade vardagslooker, det finns något för alla skönhetsstilar!
Själv är jag väldigt förtjust i...

The Golden Goddess 
- En solkysst, varm look som för tankarna till salta havsstränder och varma sommardagar. Bronze och guldiga toner till en hy full av lyster, med inspiration från Ursula Andress och Gisele Bundchen 

The Bombshell 
- En glamourös, klassisk look inspirerad av gamla Hollywood. Röda läppar, markerade kindben med en klassisk ögonmakeup utgör huvudpunkterna. Inspirationen bakom denna look är kända ikonerna Liz Taylor, Veronica Lake och Marilyn Monroe

The Ingénue 
- En söt, fräsch look som passar utmärkt till vardags. Rosiga kinder, naturliga bryn och en glowy skin tillsammans med rosigt rosa läppar kommer vara en look jag lär hålla mig till under de varma månaderna. 
De produkter som jag gärna skulle ta en närmare titt på är läppstiften K.I.S.S.I.N.G i 'Bitch Perfect' och ögonskuggepaletten Luxury Palette i 'The Dolce Vita' och 'The Golden Goddess' - den perfekta nude-rosa läppstiftet och snygga, mörka skuggor som skapar perfekta sotningar till de varma sommarnätterna..!


pics via Temptalia, The beauty lookbook, Beauty point of view och Charlotte Tilbury.comUntil next time,

 Isabell

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar